Hartzorg op afstand

Hartzorg op afstand wordt vaak toegepast in de gezondheidssector, namelijk als aanvulling op de traditionele geneeskunde. Dit zorgtype maakt het mogelijk om patiënten op professionele wijze te monitoren, waardoor een grondigere diagnostiek en een beoordeling van de effectiviteit van toegediende therapieën mogelijk wordt.

Oplossingen van Comarch voor hartzorg op afstand:

CardioNow

Maakt als holter 24 uur per dag een permanente registratie van een ECG-signaal mogelijk. De werkingsmodi met aanvullende functies voor de telegeneeskunde breiden het beoogde gebruik van het apparaat uit door middel van communicatie met een zorginstelling die is uitgerust met de Comarch e-Care software en die aan patiënten medische zorg op afstand verleent ("Medisch centrum voor afstandszorg"). Met behulp van Comarch CardioNow kan een deel van het signaal met de gedetecteerde onregelmatigheid worden verzonden (Tele Holter en Event Holter).

Automatische detectie van de meest voorkomende hartafwijkingen: tachycardie en bradycardie, RR-interval met vastgestelde minimumwaarde bij sinusritme, RR-interval met vastgestelde minimumwaarde bij atriumfibrillatie, opeenvolgingen van ventriculaire slagen en atriumfibrillatie.

CardioVest

Biedt voordelen door de elektrische activiteit van de hartspier de klok rond en gedurende een lange periode (tot maar liefst 30 dagen) te registreren. Door de verlenging van de registratieperiode wordt het waarschijnlijker dat hartafwijkingen worden gedetecteerd, met name wanneer deze afwijkingen zich vanwege de kortere opnametijd bij een traditionele ECG of een Holter-ECG niet voordoen.

  • Houd de gezondheid van uw patiënten te allen tijde onder controle
  • Zorg voor hun veiligheid, zelfs wanneer zij niet in de medische instelling aanwezig zijn
  • Breid uw dienstenpakket uit met handige en effectieve telegeneeskunde apparatuur

Bent u geïnteresseerd in onze oplossingen om uw patiënten de best mogelijke zorg te bieden? Vul dan het formulier in, en één van onze consultants zal contact met u opnemen om uw persoonlijke aanbod toe te lichten.

Vul het formulier in om een gepersonaliseerde offerte te ontvangen van onze consultant

Voornaam
Naam
Functie
Bedrijf
Op grond van de regelgeving inzake de verspreiding van ongevraagde commerciële mededelingen en direct marketing per e-mail, wordt uw toestemming gevraagd, zodat onze vertegenwoordigers via een e-mailbericht contact met u kunnen opnemen. In dit geval worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt op basis van hun rechtmatige belangen. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.
Op basis van deze toestemming worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt om u een nieuwsbrief te sturen. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken, maar onthoud dat de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van uw toestemming vóór de intrekking hierdoor niet wordt beïnvloed. Uw toestemming wordt hoofdzakelijk gevraagd op grond van de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Door deze toestemming te geven, stemt u ermee in om – per e-mail – ongevraagde commerciële en direct marketing-mededelingen te ontvangen die in onze nieuwsbrief staan. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.

Door dit formulier te verzenden, geeft u ons toegang tot uw persoonsgegevens. Lees verder over: De verwerking van uw gegevens door bedrijven van de Comarch Group en uw rechten als betrokkene.