WHITEPAPER - COMARCH DIAGNOSTIC POINT

Comarch Diagnostic Point - Zorg eender waar en op eender welk moment

Comarch Diagnostic Point biedt eenvoudig en snel toegang tot hoogwaardige medische diensten zonder dat u een medische instelling hoeft te bezoeken. Het belangrijkste doel van Diagnostic Points is om patiënten te voorzien van medische apparatuur, zodat ze bij zichzelf vitale parameters kunnen meten. Dankzij deze oplossing kan medische zorg beschikbaar zijn op de werkvloer, op scholen, luchthavens, winkelcentra, sportscholen, kantoren en zelfs op schepen of vliegtuigen.

Download deze gratis whitepaper en ontdek:

  • Waarom het belangrijk is om Diagnostic Points te implementeren als onderdeel van het gezondheidszorgsysteem
  • Elementen en de bedieningsschema van Diagnostic Points
  • Toepassingsgebieden en voor wie deze oplossing van toepassing kan zijn

Diagnostic Point

Vul het formulier in om het document te downloaden!

Voornaam
Naam
Functie
Bedrijf
Op grond van de regelgeving inzake de verspreiding van ongevraagde commerciële mededelingen en direct marketing per e-mail, wordt uw toestemming gevraagd, zodat onze vertegenwoordigers via een e-mailbericht contact met u kunnen opnemen. In dit geval worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt op basis van hun rechtmatige belangen. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.
Op basis van deze toestemming worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt om u een nieuwsbrief te sturen. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken, maar onthoud dat de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van uw toestemming vóór de intrekking hierdoor niet wordt beïnvloed. Uw toestemming wordt hoofdzakelijk gevraagd op grond van de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Door deze toestemming te geven, stemt u ermee in om – per e-mail – ongevraagde commerciële en direct marketing-mededelingen te ontvangen die in onze nieuwsbrief staan. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.

Door dit formulier te verzenden, geeft u ons toegang tot uw persoonsgegevens. Lees verder over: De verwerking van uw gegevens door bedrijven van de Comarch Group en uw rechten als betrokkene.