B2B Network

 

 

 

Uw bedrijf kan in enkele dagen tijd elektronisch communiceren met al uw partners, ongeacht hun technologische maturiteit of geografische ligging.

 

 

Comarch B2B Network maakt de uitwisseling van tientallen types van berichten mogelijk. De berichten kunnen worden geconverteerd naar de formats die u met uw partners bent overeengekomen. De integratie met interne IT-systemen of een Web-EDI-oplossing creëert de mogelijkheid om al uw berichten snel en elektronisch uit te wisselen. Bovendien krijgt u ook rapportering over de uitgewisselde gegevens en de verwerkingsstatus.

Voordelen 

 • Vervanging van papieren documenten door hun elektronische tegenhangers
 • Opstart van communicatie met alle business partners
 • Optimalisatie van de processen binnen de toeleveringsketen
 • Aanzienlijke kostenvermindering (inclusief de kosten van drukwerk, verpakking en verzending)
 • Minder administratief werk
 • Hoge kwaliteit van de gegevens
 • Verbeterde relaties met uw partners
 • Bevordering van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

benefits

EDI-netwerk

 

Dankzij het EDI-netwerk van Comarch heeft uw bedrijf een concurrentievoordeel. De gegevens van al uw business partners over de hele wereld worden snel en veilig uitgewisseld. Wij automatiseren de gegevensverwerking voor uw volledige toeleveringsketen: van het bestelproces, de ophaling en de levering, tot de facturatie en de verwerking van de betalingen.
Aangezien u uw projecten in de cloud kan implementeren, zullen de investeringskosten aanzienlijk gereduceerd worden en kan u een snel rendement op uw investeringen realiseren.

Lees meer

Web-EDI/Integratie

 

Wij bieden alle partners een gepersonaliseerde oplossing, ongeacht de technologische maturiteit of de omvang van het bedrijf:

 • WEB-EDI - een intuïtieve webapplicatie voor gegevensuitwisseling met partners van eender welke omvang. Deze oplossing omvat onder andere: creëren van een leesbare versie van het document en van gerelateerde documenten, PO-flip, downloaden van bestanden, bekijken van de huidige status van het document, opslaan in verschillende formaten, enzovoort.
 • INTEGRATIE - automatische communicatie, waardoor een eenvoudige integratie met de interne systemen van uw bedrijf (bv. ERP, WMS) mogelijk is via een breed scala aan communicatieprotocollen (bv. AS2, FTP/VPN, SFTP, WebService en OFTP).

Gegevensuitwisseling

 

De oplossing biedt u een volledige ondersteuning voor de gegevensuitwisseling in de toeleveringsketen. Zo zullen uw gegevens steeds consistent zijn in het hele samenwerkingsproces met uw partners – uitwisseling van productgegevens, het bestelproces, de verpakking van de goederen, de levering, de acceptatie van de goederen door een zakenpartner, de facturatie en verwerking van de betalingen (Purchase-to-Pay/Order-to-Cash). 

Lees meer

Supply Chain Management

 

Optimalisatie van de gegevens die u met uw logistieke partners en transportbedrijven uitwisselt. Hierdoor kunt u samenwerken met meerdere bedrijven zonder dat er meerdere integraties nodig zijn.
De integratie van commerciële en logistieke documenten is een grote toegevoegde waarde. Hierdoor verbetert de traceerbaarheid van goederen en diensten. De oplossing omvat:

 • Integratie met LSP warehousing en ERP-systemen van uw klanten
 • Ondersteuning van diverse logistieke berichten (d.w.z. transportinstructies)
 • Berichtvertaling aangepast aan uw LSP-eisen
 • Intuïtieve creatie van logistieke labels met SSCC-codes
 • Webformulieren en een volledig geïntegreerde oplossing
 • Toegang tot de status van logistieke activiteiten
 • Meldingen

Lees meer

B2B e-Commerce

 

Dankzij Comarch B2B e-commerce kunt u als organisatie efficiënt samenwerken met uw kleinere business partners. De gebruiksvriendelijke web app is aangepast aan de behoeften van uw bedrijf, en zorgt voor een werkelijke toename van uw omzet.

Uw klanten genieten van een aanzienlijk betere koopervaring, omdat ze de gewenste goederen heel eenvoudig kunnen bestellen. U kan op verschillende manieren content ter ondersteuning van het product weergeven, en u kan uw volledige productcatalogus op een aantrekkelijke en interactieve manier voorstellen.

Lees meer

B2B-samenwerking wordt de nieuwe norm

 

Tegenwoordig zetten steeds meer bedrijven in op activiteiten voor het automatiseren van processen en het verminderen van kosten. Een mogelijke verbetering is een holistische benadering van uw processen in de toeleveringsketen. Bedrijven met honderden of zelfs duizenden partners kunnen hun visie op B2B-samenwerkingen veranderen, om zo een concurrentievoordeel te creëren. Steeds meer bedrijven implementeren elektronische communicatie om de kwaliteit van de gegevens, en daaruitvolgend de relatie met hun partners, te verbeteren. 

Managed Services

On-Boarding

Comarch biedt reeds vele jaren on-boardingdiensten (ook on site) voor de elektronische communicatie tussen klanten en hun internationale partners.

Service Desk

Bij Comarch Service Desk handhaven we de hoogste kwaliteitsnormen, zodat we onze klanten uitgebreide en betrouwbare ondersteuning kunnen bieden.

Projectmanagement

Een gespecialiseerd team van Comarch-experts is verantwoordelijk voor het aanpassen en personaliseren van de software. Comarch wil zo goed mogelijk voldoen aan uw eisen en behoeften, door het project tijdig te implementeren en contact te houden met alle betrokkenen van het project.

Paper Documents Management

Comarch biedt samen met zijn vertrouwde partners uitgebreide diensten aan voor het verwerken van papieren documenten, zoals de scanvoorbereiding, het scannen, indexeren en archiveren van originelen en de logistiek.

Contact Center

De Comarch-oplossing ondersteunt het beheer van klantrelaties en de communicatie binnen de organisatie.

Integratie

Deze integratie wordt gebouwd op een gevestigde verbinding (bijvoorbeeld Comarch ERP of SAP) en gedefinieerde integratiemechanismen. Comarch ondersteunt de integratie van verschillende systemen binnen een bedrijf (bv. ERP, WMS, TMS, CRM, EDI en ECM).

Klanten

Wenst u meer informatie? Heeft u raad nodig bij het kiezen van een product?

Omschrijf uw behoeften en we bieden u een oplossing op maat.