Harmonisatie van data flows - geen overbodige luxe!

Het staat buiten kijf dat de Covid-pandemie bedrijven heeft gedwongen om bijna uitsluitend via digitale kanalen te communiceren en digitaal zaken te doen met hun partners.

Uiteraard is de pandemie slechts één factor in de digitale revolutie. Een van de belangrijkste katalysatoren is de toenemende internationalisering van bedrijven – en het huidige competitieve klimaat dat geen ruimte laat voor gebreken.

Ook de klanten zijn veranderd. Vandaag wil de consument exact weten wanneer de koerier voor zijn deur zal staan en wil hij bestellingen gratis terugsturen.

In dit gratis ebook leggen wij uit hoe een modern EDI-systeem (Electronic Data Interchange) de zakelijke communicatie alsook de transparantie in alle supplychain-processen kan verbeteren.

Benieuwd naar meer? Dan wensen wij u veel leesplezier!

Leest u liever het document in het Frans? Dan kan dit hier.

iPad White Paper EDI

Download de whitepaper

Voornaam
Achternaam

Op grond van de regelgeving inzake de verspreiding van ongevraagde commerciële mededelingen en direct marketing per e-mail, wordt uw toestemming gevraagd, zodat onze vertegenwoordigers via een e-mailbericht contact met u kunnen opnemen. In dit geval worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt op basis van hun rechtmatige belangen. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group. 

Op basis van deze toestemming worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt om u een nieuwsbrief te sturen. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken, maar onthoud dat de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van uw toestemming vóór de intrekking hierdoor niet wordt beïnvloed. Uw toestemming wordt hoofdzakelijk gevraagd op grond van de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Door deze toestemming te geven, stemt u ermee in om – per e-mail – ongevraagde commerciële en direct marketing-mededelingen te ontvangen die in onze nieuwsbrief staan. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.

Door dit formulier te verzenden, geeft u ons toegang tot uw persoonsgegevens.

Lees verder over: De verwerking van uw gegevens door bedrijven van de Comarch Group en uw rechten als betrokkene.