e-Invoicing

Bent u benieuwd naar de volgende stappen voor e-Invoicingplatformen?


Overstappen van een papieren naar een digitale documentuitwisseling is nog maar het begin. Bij Comarch werken we voortdurend aan nieuwe, onconventionele en baanbrekende functionaliteiten – en zetten we grote stappen op weg naar e-Invoicing 2.0.

We belichten dit uitvoerig in onze nieuwe tweedelige e-boekserie. In deze serie tonen we de nieuwste technologische prestaties van Comarch op het gebied van e-Invoicing en leggen we uit hoe en waarom ze het verschil maken.
Bent u er klaar voor?

ebook

Meld u nu aan voor een gratis exemplaar van het eerste eboek!

Boek 1: E-Invoicing verbeteren met AI

In dit boek ontdekt u hoe we dankzij onze AI- en machine learning-technologie de grenzen van de traditionele systemen voor documentuitwisseling konden overstijgen en zo de prestaties, betrouwbaarheid, veiligheid en UX van onze e-Invoicingplatformen konden verbeteren.

Boek 2: Easy Onboarding en Factuurcreatie

In dit boek tonen we hoe u uw e-Invoicingsysteem in enkele seconden kan opstarten en configureren met onze self-onboarding tools. We bespreken ook belangrijke verbeteringen voor het maken van een factuur, zoals de nieuwe document wizards, PO flips en autonome gegevensverzameling.

Abonnees van de nieuwsbrief krijgen 2de ebook gratis toegestuurd.

Vul het formulier in
en ontvang het gratis ebook

Voornaam
Achternaam
Bedrijf
Land

Op grond van de regelgeving inzake de verspreiding van ongevraagde commerciële mededelingen en direct marketing per e-mail, wordt uw toestemming gevraagd, zodat onze vertegenwoordigers via een e-mailbericht contact met u kunnen opnemen. In dit geval worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt op basis van hun rechtmatige belangen. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group. 

Op basis van deze toestemming worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt om u een nieuwsbrief te sturen. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken, maar onthoud dat de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van uw toestemming vóór de intrekking hierdoor niet wordt beïnvloed. Uw toestemming wordt hoofdzakelijk gevraagd op grond van de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Door deze toestemming te geven, stemt u ermee in om – per e-mail – ongevraagde commerciële en direct marketing-mededelingen te ontvangen die in onze nieuwsbrief staan. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.

Door dit formulier te verzenden, geeft u ons toegang tot uw persoonsgegevens.

Lees verder over: De verwerking van uw gegevens door bedrijven van de Comarch Group en uw rechten als betrokkene.