Financiële Markt

Comarch Financial Services is een toonaangevende leverancier van IT-oplossingen voor banken, verzekeraars en vermogensbeheerders.

Commerciële software voor de financiële markt

Commerciële software voor de bankensector

Comarch's IT-oplossingen zijn gewijd aan zowel retail- als corporate banking, alsook aan coöperatieve banken. De oplossingen kunnen ook gebruikt worden in start-ups en andere instellingen die actief zijn op de financiële markt. Onze oplossingen onderscheiden zich door hun flexibiliteit en innovatief karakter, en bovenal hun hoge kwaliteit en de uitstekende prestaties.

Software voor de verzekeringssector

Comarch's oplossingen voor de verzekeringssector voldoen aan de behoeften van de klanten, die dankzij deze oplossingen toegang hebben tot ergonomische en uitgebreide tools om zowel online als offline te werken. De oplossingen zijn ontworpen om het volledige scala van verzekeringen, met inbegrip van levensverzekeringen, verzerkeringen voor onroerend goed en pensioenen op een efficiënte manier te beheren en bieden eveneens ondersteuning voor alle activiteiten van de verzekeraar, zoals het werk van agenten en schade-experts.

Klanten

Wenst u meer informatie? Heeft u raad nodig bij het kiezen van een product?

Omschrijf uw behoeften en we bieden u een oplossing op maat.