Modules

Cash management

De module stelt bedrijven in staat om hun financiën snel en intuïtief te verwerken door een uitgebreid overzicht van de rekeningbalansen en directe toegang tot een volledig gamma van producten en diensten. Alle soorten overdrachten kunnen vanuit een uniform dashboard worden beheerd: binnenlandse, buitenlandse, SEPA of ACH, alsmede cheques of cash pooling, waardoor een compleet overzicht van de situatie op één centrale plaats wordt gewaarborgd.

Multibanking

Veelzijdige multibanking functies die niet alleen voor een preview van overzeese accounts, maar ook hun beheer en externe transfer uitvoering mogelijk maken. MT101 transacties of MT94X statements kunnen worden verzonden en ontvangen in een paar eenvoudige klikken. De gecombineerde weergave biedt bedrijven een uniform en volledig overzicht van hun financiën over banken - ongeacht de valuta, het land of de tijdzone. Eigen accountgroepen kunnen zo nodig worden aangemaakt, en vervolgens geregeld op regio, valuta, bedrijf, project of een ander criterium dat de voorkeur geeft. De geaggregeerde balansfunctie stelt bedrijven in staat hun uitgaven beter te plannen en de financiele situatie efficiënter te beheren.

Kredieten, leningen, kaarten & deposito´s

Profiteer van leningbeheer en monitoring. Houd uw vinger op de pols als het gaat om kaartgebruik en kredietlimieten. Open en beëindig termijn deposito's zoals u dat wenst. Bespaar tijd en geld dankzij alle basisproducten op één plaats

Trade finance

Met de trade finance module kunnen ondernemingen niet alleen moeiteloos navigeren tussen waarborgen, kredietbrieven en inningen, maar ook voorvertonen, toevoegen, downloaden en beheren van handelsdocumentatie. Of maak een betalingsaanvraag en accepteer discrepanties. Alles in één, end-to-end.

Wenst u meer informatie? Heeft u raad nodig bij het kiezen van een product?

Omschrijf uw behoeften en we bieden u een oplossing op maat.

FX dealing

Online valuta quotes gebaseerd op realtime wisselkoersen van Reuters in combinatie met real-time transacties en toekomstige contracten zoals FX Forward, NDF of FX Swap. Mogelijkheid tot het opstellen van marge niveaus voor verschillende klanten segmenten of individuele marge bereik voor geselecteerde klanten.

Elektonische facturen

Het beheer van facturen is een herhalend, complex en tijdrovend proces. Het systeem verzendt automatisch facturen en verzorgt inkomende betalingen, waardoor beide processen voor zowel de betaler als de ontvanger aanzienlijk worden versneld. De service kan worden gecombineerd met factoring, kredietproducten of massaverzameling.

Klantanalyse

Het verstrekken van bedrijven met nauwkeurige cashflow voorspellingen door berekeningen van geplande uitgaven en termijnen, alsmede evaluaties van toekomstige inkomende betalingen - alles leidt tot een effectievere beheer van saldi en geldposities.

Meer...

Dankzij zijn modulariteit, met slimme programmering, kan Comarch Corporate Banking worden aangepast aan de eisen en verwachtingen van elke bank, ongeacht de regio, het beleid en het bedrijfs profiel. Elke financiële instelling kan dus producten en diensten selecteren die het beste geschikt zijn voor zijn bedrijfsstrategie. Tegelijkertijd kunnen nieuwe modules snel worden toegevoegd aan de mix indien nodig.