Comarch Digital Insurance

Een must voor elke verzekeraar! Gedreven door de dagelijkse behoeftes van de verzekeringsbranche en ontworpen voor betere prestaties en een sterkere verkoop en service.


Wilt u de prestaties van uw verkoopteam versnellen en verbeteren? Wilt u uw verzekeringsagenten en klanten tevreden en betrokken houden? Comarch Digital Insurance is dé oplossing voor elke verzekeringsmaatschappij! Deze front-officeoplossing voor verzekeringen digitaliseert de verkoop- en serviceprocessen en garandeert een unieke klantbeleving via verschillende kanalen. De oplossing biedt geïntegreerde toepassingen voor diverse gebruikers op basis van één gemeenschappelijke motor.

Belangrijke zakelijke voordelen

Wenst u meer informatie? Heeft u raad nodig bij het kiezen van een product?

Omschrijf uw behoeften en we bieden u een oplossing op maat.

Voor wie is Comarch Digital Insurance interessant?

Comarch Digital Insurance is een innovatieve verzekeringssoftware op basis van moderne technologieën en met een kwalitatieve look and feel. Deze oplossing verlicht het dagelijkse werk van het verkoopteam en biedt de verzekeringsklanten een uitstekende klantervaring en garandeert zo dus klanttevredenheid. Lees zeker onze succesverhalen of neem rechtstreeks contact op voor meer informatie.