Comarch-klant Vivium wint de Digital Trophy bij de Decavi Life-Insurance Awards

Comarch kondigt met trots aan dat Vivium de Digital Trophy heeft gewonnen op de prestigieuze Decavi Life-Insurance Awards ceremonie. Deze beloning benadrukt het innovatieve karakter van de Comarch Digital Insurance-oplossing en de belangrijke bijdrage ervan aan de verbetering van de ervaring van Vivium makelaars en polishouders, maar toont ook het succes aan van een goed georkestreerd partnerschap tussen Comarch, Ensur en P&V Groep en een succesvolle integratie.

Comarch Digital Insurance transformeert radicaal de manier waarop makelaars nieuwe levensverzekeringspolissen schrijven voor een gevarieerde groep klanten, waaronder zowel particulieren (langetermijnsparen, pensioensparen, niet fiscaal sparen) als zelfstandigen, die op zoek zijn naar oplossingen zoals POZ, IPT en VAPZ.

Aanzienlijke voordelen:

Het winnen van de Digital Trophy is een grote erkenning van het streven van de P&V Group en Comarch naar innovatie en voortdurende verbetering van hun dienstverlening aan hun klanten. 

Voor meer informatie over Comarch Digital Insurance:

Op basis van deze toestemming worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt om u een nieuwsbrief te sturen. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken, maar onthoud dat de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van uw toestemming vóór de intrekking hierdoor niet wordt beïnvloed. Uw toestemming wordt hoofdzakelijk gevraagd op grond van de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Door deze toestemming te geven, stemt u ermee in om – per e-mail – ongevraagde commerciële en direct marketing-mededelingen te ontvangen die in onze nieuwsbrief staan. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.
Op grond van de regelgeving inzake de verspreiding van ongevraagde commerciële mededelingen en direct marketing per e-mail, wordt uw toestemming gevraagd, zodat onze vertegenwoordigers via een e-mailbericht contact met u kunnen opnemen. In dit geval worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt op basis van hun rechtmatige belangen. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.

Door dit formulier te verzenden, geeft u ons toegang tot uw persoonsgegevens.
Lees verder over: De verwerking van uw gegevens door bedrijven van de Comarch Group en uw rechten als betrokkene.