WHITE PAPER

GEBRUIK VAN AI-TOOLS IN DE PREVENTIEVE GENEESKUNDE

De invloed van kunstmatige intelligentie op de revolutie van het patiëntentraject in de ziekenzorg

 

verandert de moderne zorg en wordt er een integraal onderdeel van. Ze helpt artsen om preciezere diagnoses te stellen, de toekomstige staat van patiënten te voorspellen en betere behandelingsmethoden voor te schrijven. Medisch personeel krijgt beschikking over een krachtige prognosemiddel die gigantische hoeveelheden gegevens verzamelt en een nuttige blik op de materie werpt. Ook is AI bevorderlijk voor de administratie van de zorginstelling en het comfort en de veiligheid van alle patiënten.

Kom meer te weten via onze gratis teksten!

Vul het formulier in om het document te downloaden!

Voornaam
Naam
Functie
Bedrijf
Op grond van de regelgeving inzake de verspreiding van ongevraagde commerciële mededelingen en direct marketing per e-mail, wordt uw toestemming gevraagd, zodat onze vertegenwoordigers via een e-mailbericht contact met u kunnen opnemen. In dit geval worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt op basis van hun rechtmatige belangen. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.
Op basis van deze toestemming worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt om u een nieuwsbrief te sturen. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken, maar onthoud dat de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van uw toestemming vóór de intrekking hierdoor niet wordt beïnvloed. Uw toestemming wordt hoofdzakelijk gevraagd op grond van de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Door deze toestemming te geven, stemt u ermee in om – per e-mail – ongevraagde commerciële en direct marketing-mededelingen te ontvangen die in onze nieuwsbrief staan. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.

Door dit formulier te verzenden, geeft u ons toegang tot uw persoonsgegevens. Lees verder over: De verwerking van uw gegevens door bedrijven van de Comarch Group en uw rechten als betrokkene.