WHITE PAPER 

Gezondheidszorg en Artificiële Intelligentie  

Opportuniteiten, uitdagingen en oplossingen voor uw zorginstelling

Wist u dat de ontwikkeling van artificiële intelligentie teruggaat tot de jaren '50? Maar voor het kon ingezet worden in de medische sector en de gezondheidzorg botste AI op vele obstakels en beperkingen. Pas bij de ontwikkeling van deep learning in het begin van de 21e eeuw werd de weg vrijgemaakt voor het gebruik van AI in deze sectoren.

Vandaag zijn we getuige van de opkomst van AI-algoritmen die zelfstandig kunnen leren en complexe analyses kunnen uitvoeren, zonder supervisie. Innovatieve AI-based technologieën bieden onmisbare ondersteuning in de klinische praktijk, risicobeoordeling en diagnostiek. En dat is extra interessant in een tijd waarin de gezondheidszorg een ernstige crisis doormaakt, zowel financieel als qua personeel.

Download onze gratis expertanalyse voor meer informatie over:

  • De evolutie van AI in de gezondheidszorg
  • De voordelen van AI
  • Comarch Ai-oplossingen die uw zorginstelling ondersteunen


Download gratis White Paper 

* Vereiste informatie

Land*

 

Op grond van de regelgeving inzake de verspreiding van ongevraagde commerciële mededelingen en direct marketing per e-mail, wordt uw toestemming gevraagd, zodat onze vertegenwoordigers via een e-mailbericht contact met u kunnen opnemen. In dit geval worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt op basis van hun rechtmatige belangen. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group. 

Op grond van de regelgeving inzake direct marketing per telefoon wordt uw toestemming gevraagd, zodat onze vertegenwoordigers via een telefoongesprek contact met u kunnen opnemen. In dit geval worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt op basis van hun rechtmatige belangen. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group. 

Op basis van deze toestemming worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt om u een nieuwsbrief te sturen. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken, maar onthoud dat de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van uw toestemming vóór de intrekking hierdoor niet wordt beïnvloed. Uw toestemming wordt hoofdzakelijk gevraagd op grond van de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Door deze toestemming te geven, stemt u ermee in om – per e-mail – ongevraagde commerciële en direct marketing-mededelingen te ontvangen die in onze nieuwsbrief staan. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.

Door dit formulier te verzenden, geeft u ons toegang tot uw persoonsgegevens. Lees verder over: De verwerking van uw gegevens door bedrijven van de Comarch Group en uw rechten als betrokkene.