WHITE PAPER 

Geld in de gezondheidszorg 

Interessante investeringen en besparingen

Eeuwenlang werd gezondheid gezien als een individueel goed. Het directe gevolg van deze veronderstelling was een beperkte toegang tot medische zorg, nauw verbonden met materiële status. Voortschrijdende economische studies ontdekten echter een verband tussen onze gezondheid en de economie, waardoor gezondheid als een publiek goed werd gezien en het financiële aspect van geneeskunde veel complexer werd.

Geld in de gezondheidszorg is een uitgebreide, moeilijke kwestie. De meeste specialisten zijn het erover eens dat er altijd meer geld nodig is en dat dat geld zonder problemen nuttig zou besteed kunnen worden. Helaas zijn de middelen beperkt en moet de begroting dus zorgvuldig opgesteld worden. Zijn er gebieden waarop we kunnen besparen? Waar moeten we meer in investeren? Deze whitepaper vertelt u er alles over.

Download gratis White Paper 

* Vereiste informatie

Land*

 

Op grond van de regelgeving inzake de verspreiding van ongevraagde commerciële mededelingen en direct marketing per e-mail, wordt uw toestemming gevraagd, zodat onze vertegenwoordigers via een e-mailbericht contact met u kunnen opnemen. In dit geval worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt op basis van hun rechtmatige belangen. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group. 

Op grond van de regelgeving inzake direct marketing per telefoon wordt uw toestemming gevraagd, zodat onze vertegenwoordigers via een telefoongesprek contact met u kunnen opnemen. In dit geval worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt op basis van hun rechtmatige belangen. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group. 

Op basis van deze toestemming worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt om u een nieuwsbrief te sturen. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken, maar onthoud dat de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van uw toestemming vóór de intrekking hierdoor niet wordt beïnvloed. Uw toestemming wordt hoofdzakelijk gevraagd op grond van de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Door deze toestemming te geven, stemt u ermee in om – per e-mail – ongevraagde commerciële en direct marketing-mededelingen te ontvangen die in onze nieuwsbrief staan. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.

Door dit formulier te verzenden, geeft u ons toegang tot uw persoonsgegevens. Lees verder over: De verwerking van uw gegevens door bedrijven van de Comarch Group en uw rechten als betrokkene.