WHITE PAPER 

Klaar zijn voor patiënten van Generatie Y en Z

Een gids voor de toekomstige uitdagingen in de gezondheidszorg

Elke generatie verschilt in haar waarden, manier van communiceren en taalgebruik. Ze verwachten ook een heel andere ervaring op vlak van gezondheidszorg. Jongere generaties zijn de drijvende kracht achter de ontwikkeling van trends, zoals telegeneeskunde, transparante serviceprijzen, tools voor gezondheidsmonitoring op afstand en het gebruik van artificiële intelligentie. Millennials en Gen Z willen uitgebreide gezondheidszorg die in hun levensstijl past.

Wat voor patiënten zijn Gen Y en Gen Z? Wat is voor hen het belangrijkst als het gaat om hun gezondheid? Wat verwachten ze van de medische instelling waar ze behandeld worden? Waarop letten ze bij het kiezen van een zorginstelling? De antwoorden op al deze vragen vindt u in deze whitepaper.

Download gratis de whitepaper en ontdek hoe u uw medische afdeling voorbereidt op de patiënten van de toekomst.


Download gratis White Paper 

* Vereiste informatie

Land*

 

Op grond van de regelgeving inzake de verspreiding van ongevraagde commerciële mededelingen en direct marketing per e-mail, wordt uw toestemming gevraagd, zodat onze vertegenwoordigers via een e-mailbericht contact met u kunnen opnemen. In dit geval worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt op basis van hun rechtmatige belangen. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group. 

Op grond van de regelgeving inzake direct marketing per telefoon wordt uw toestemming gevraagd, zodat onze vertegenwoordigers via een telefoongesprek contact met u kunnen opnemen. In dit geval worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt op basis van hun rechtmatige belangen. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group. 

Op basis van deze toestemming worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt om u een nieuwsbrief te sturen. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken, maar onthoud dat de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van uw toestemming vóór de intrekking hierdoor niet wordt beïnvloed. Uw toestemming wordt hoofdzakelijk gevraagd op grond van de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Door deze toestemming te geven, stemt u ermee in om – per e-mail – ongevraagde commerciële en direct marketing-mededelingen te ontvangen die in onze nieuwsbrief staan. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.

Door dit formulier te verzenden, geeft u ons toegang tot uw persoonsgegevens. Lees verder over: De verwerking van uw gegevens door bedrijven van de Comarch Group en uw rechten als betrokkene.