Over Comarch ICT

Comarch biedt al meer dan 16 jaar ICT (informatie- en communicatietechnologie)-diensten aan. Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis en eigen IT-infrastructuur kunnen we diensten van de hoogste kwaliteit leveren.

Het aanbod van Comarch ICT ondersteunt bedrijven in de financiële sector en de verzekeringswereld, de olie-industrie, bedrijven die deel uitmaken van een internationale retailketen, plus vele andere grote en kleine partijen die verschillende marktsectoren vertegenwoordigen. Onze oplossingen zijn gericht op een groeiend aantal bedrijfstakken, waardoor we steeds meer klanten krijgen puur op basis van doorverwijzingen. Comarch ICT omvat vele verschillende oplossingen en diensten die we in de loop der jaren hebben ontwikkeld (datacenterservices, IT-outsourcing en IT-integratiediensten, netwerkoplossingen, telecommunicatieoplossingen).

 

Contacteer ons

Information Communication Technologies

Normen

Comarch’s overkoepelende doelstelling is een streven om klanten de beste service te bieden. De naleving van bepaalde normen helpt ons niet alleen bij deze taak, maar helpt ook om de juiste omstandigheden voor succesvol zakendoen te waarborgen voor onze klanten.

 

Lees meer

Normen

Technologische partners

Comarch streeft ernaar goede relaties met technologische partners op te bouwen. Momenteel werken we samen met bedrijven die ‘s werelds meest toonaangevende leveranciers zijn op het gebied van apparatuur, diensten en technologieën.

Dankzij hun mogelijkheden en oplossingen kunnen we ons productenportfolio uitbreiden en ons voortdurend verder ontwikkelen om een zo compleet mogelijk scala aan oplossingen aan te bieden. Onze klanten genieten dankzij onze samenwerking met toonaangevende IT-leveranciers in de eerste plaats van geïmplementeerde oplossingen van de hoogste kwaliteit.

 

Lees meer

Technologische partners

Wenst u meer informatie? Heeft u raad nodig bij het kiezen van een product?

Omschrijf uw behoeften en we bieden u een oplossing op maat.