IT Networks

Comarch IT Networks-diensten maken het mogelijk oplossingen ter ondersteuning van informatie-uitwisseling en efficiënte communicatie binnen het bedrijf te integreren.

Het platform omvat alle communicatietechnologieën, toepassingen en middelen voor gegevensoverdracht zoals Wi-Fi, internet, draadloze verbinding... Hierdoor is niet alleen een betere communicatie mogelijk, maar ook de uitwisseling van en toegang tot informatie in het bedrijf.

 

Contacteer ons

IT Networks

Comarch Network Managed Services

 

Comarch Network Managed Services (CNMS)  dit is een reeks oplossingen voor het creëren van datanetwerken, waaronder WAN/LAN/WLAN. CNMS is een uitgebreide oplossing voor de ontwikkeling of modernisering van bestaande overdrachtnetwerken en voor het beheer van deze netwerken. Daarnaast bieden wij ook oplossingen voor netwerkbeveiliging.

 

Lees meer

WAN/LAN/WLAN

Comarch Contact Center

 

Comarch Contact Center (CCC) – dit is een uitgebreid pakket met maatregelen ter ondersteuning van het relatiebeheer met de klant en van de communicatie binnen de organisatie. De oplossing van Comarch maakt efficiënt beheer van informatie binnen het bedrijf mogelijk en stelt de gebruiker in staat om de klantenservice te optimaliseren met behulp van eigen systemen. Op verzoek kan Comarch Contact Center ook worden aangeboden in het servicemodel.

 

Lees meer

CCC

Comarch Network Operations Center 

 

Comarch Network Operations Center (NOC) – is een uitgebreide oplossing die dient als uniek aanspreekpunt voor de klant. Het biedt technische ondersteuning voor het beheercentrum en de servicedesk, gericht op de IT-infrastructuur en zakelijke toepassingen voor alle soorten bedrijven en instellingen. Comarch Service Network Operations Center voorziet klanten van actuele kennis over de beschikbaarheid en efficiëntie van bepaalde elementen van hun IT-infrastructuur, van besturingssystemen of van het besturingsplatform.

 

Lees meer

Comarch Network Operations Center

Wenst u meer informatie? Heeft u raad nodig bij het kiezen van een product?

Omschrijf uw behoeften en we bieden u een oplossing op maat.