IT Outsourcing & Integration

Met het oog op de ontwikkeling van de IT-infrastructuur bieden wij onze klanten IT-outsourcingservices waarmee het bedrijf zich kan concentreren op haar kerncompetenties en zich kan behoeden tegen onrendabele beslissingen. Door uw IT-omgeving toe te vertrouwen aan ervaren engineers garandeert u continuïteit en de hoogst mogelijke beschikbaarheid van diensten voor uzelf en uw klanten. Deze diensten worden selectief of als volledige IT-outsourcingdienst aangeboden aan klanten, afhankelijk van de behoeften van het bedrijf.

 

Contecteer

outsorcing integration IT

Comarch IT Outsourcing

Dit is een reeks diensten die op continue basis worden geleverd en die voorzien in uitgebreide IT-ondersteuning voor de klant, variërend van volledige ondersteuning aan de eindgebruiker (servicedesk en stationbeheer), het beheer van LAN/WAN, serverinfrastructuur en veiligheid, tot het beheer van IT-processen in overeenstemming met de best practices van ITIL. 

Daarnaast bieden wij klanten continue diensten op afstand of rechtstreeks bij de klant. Deze diensten hebben betrekking op geavanceerde serversystemen, databases en matrices, en dus de meest kritieke systemen voor de bedrijfsactiviteit van de klant en de meest veeleisende wat betreft de beschikbaarheid en betrouwbaarheid.

 

Lees meer

 

IT Outsourcing

Comarch IT Integration

Deze reeks diensten is bedoeld om de IT-omgeving van de klant aan te passen aan nieuwe zakelijke eisen en technische specificaties. Wij ondersteunen klanten van het stadium van de analyse en het ontwerp van een nieuw IT-platform, de levering van de juiste hardware en software, tot de implementatiefase. Onze diensten hebben betrekking op zowel de lancering van nieuwe systemen op nieuwe platforms, de uitbreiding van de functionaliteit door de bijwerking van de softwareversie, als migratie tussen systemen, systeemconsolidatie of de virtualisering van fysieke omgevingen die momenteel door de klant worden gebruikt.

 

Lees meer

 

IT Integration

Comarch Business Continuity

Deze reeks diensten is bedoeld om klanten een hoge mate van beschikbaarheid van hun systemen te bieden, de gevolgen van ongevallen en rampen te beperken en zo de oude toestand snel te herstellen. Met de Comarch-kantoorruimtes in Krakau en Warschau bieden wij klanten een reservekantoor voor hun belangrijkste medewerkers. Oplossingen voor hoge beschikbaarheid zijn bestemd voor die klanten voor wie zelfs een kritieke systeemfout van enkele minuten een enorm verlies betekent. We organiseren ook audits van diverse IT-aspecten (IT-infrastructuur, IT-veiligheid, IT-prestaties, operationele efficiëntie van het IT-systeem)

 

Lees meer

 

Business Continuity

Wenst u meer informatie? Heeft u raad nodig bij het kiezen van een product?

Omschrijf uw behoeften en we bieden u een oplossing op maat.