Implementatie van Comarch Cloud bij Nicols

Nicols Group is een toonaangevende Europese fabrikant van onderhouds – en schoonmaakproducten: sponsen, schuursponsen, schoonmaakdoekjes & microvezeldoekjes, luchtverfrissers, wc-producten, insecticiden en motwerende producten. Nicols is één van de belangrijkste fabrikanten van dit type gespecialiseerde producten op de Europese markt. Het hoofdkwartier bevindt zich in België en de belangrijkste productiecentra zijn fabrieken in Frankrijk en Polen.

De geïmplementeerde oplossing

Comarch Data Center

Alle Comarch Data Center-diensten worden geleverd op basis van de meest recente standaards en geavanceerde architectuur (Tier III en Tier IV) en in verschillende servicemodellen (SaaS, PaaS, IaaS).  

Leer meer

Zakelijke doelstellingen

De afgelopen jaren ervoer de Nicols Group dynamische ontwikkeling en groei van de verkoop op de Europese markt; Polen is hierbij een strategische markt geworden. Bij toenemende financiële resultaten, neemt ook de behoefte aan IT-infrastructuur, inclusief datacenterresources, toe. De uiteindelijke katalysator voor het project was de interne reorganisatie van het bedrijf, inclusief de verhuizing van het hoofdkwartier van Nicols naar een nieuw kantoorgebouw in Nijvel, België. Hierbij was het ook nodig om een nieuwe serverruimte te vinden. De offerte van Comarch bleek het meest concurrerend.

Het project heeft drie hoofddoelstellingen:

  • Reductie van de IT-kosten
  • Een oplossing die schaalbaarder is
  • Verkorting van de reactietijd van de IT-afdeling bij het optreden van zakelijke behoeften

 

Lees de volledige Case Study hier

* Vereiste informatie