Ontdek meer over Loyaliteit

Gelieve de volgende velden in te vullen zodat een van onze experts contact met U kan opnemen en kan U meer vertellen over onze producten & diensten.

* Vereiste informatie

Land*

 

Op grond van de regelgeving inzake de verspreiding van ongevraagde commerciële mededelingen en direct marketing per e-mail, wordt uw toestemming gevraagd, zodat onze vertegenwoordigers via een e-mailbericht contact met u kunnen opnemen. In dit geval worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt op basis van hun rechtmatige belangen. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group. 

Op grond van de regelgeving inzake direct marketing per telefoon wordt uw toestemming gevraagd, zodat onze vertegenwoordigers via een telefoongesprek contact met u kunnen opnemen. In dit geval worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt op basis van hun rechtmatige belangen. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group. 

Op basis van deze toestemming worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt om u een nieuwsbrief te sturen. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken, maar onthoud dat de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van uw toestemming vóór de intrekking hierdoor niet wordt beïnvloed. Uw toestemming wordt hoofdzakelijk gevraagd op grond van de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Door deze toestemming te geven, stemt u ermee in om – per e-mail – ongevraagde commerciële en direct marketing-mededelingen te ontvangen die in onze nieuwsbrief staan. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.

Door dit formulier te verzenden, geeft u ons toegang tot uw persoonsgegevens. Lees verder over: De verwerking van uw gegevens door bedrijven van de Comarch Group en uw rechten als betrokkene.

Ontmoet het Benelux team

Geraldine Vercruysse

Loyalty Marketing Expert, ik help bedrijfsdoelen en consumentenbehoeften te combineren in een steeds veranderende zakelijke omgeving.

Niels de Smet

Sales Manager met expertise in het stimuleren van bedrijfsresultaten via loyaliteitsprogramma's.

Leïla Poleszczuk

Loyalty Consultant met een solide marketingervaring, ik help bedrijven in hun digitale transformatie.

Antoine Feyens

Business Development Manager, ik help bedrijven hun ambitieuze doelen te bereiken in hun loyaliteitsprojecten.