Forrester Wave 2023

Bemachtig jouw exemplaar van het rapport van Forrester en leer:

  • Waar merken op moeten letten bij aanbieders van loyaliteitsprogramma's
  • Wie de 12 belangrijkste spelers op de markt van de loyaliteitstechnologie zijn
  • Wat de trends voor loyaliteitsprogramma's zijn voor 2023
  • Wat de oplossingen en mogelijkheden zijn binnen het marktaanbod
  • Hoe loyaliteitssoftware je kan helpen om de levenslange klantwaarde (CLV) te verbeteren en extra inkomsten te genereren

Als bedrijf dat is opgenomen in de evaluatie van Forrester Wave bevelen we je sterk aan om het rapport even door te nemen en te lezen hoe onze oplossingen je kunnen helpen om de klantbetrokkenheid te boosten. 

Merken hebben loyaliteitsoplossingen nodig die meegroeien met hun klanten

 
Meer dan ooit is er nood aan efficiënte en innovatieve loyaliteitsprogramma's. Volgens de marketingenquête van Forrester is 53% van de beleidsmakers in B2C van plan om in 2023 meer geld aan klantenbinding te besteden. Om hen door het dynamische loyaliteitslandschap te loodsen bracht Forrester een rapport uit met de topleveranciers beoordeeld op hun huidige aanbod, strategie en marktaanwezigheid. 

Download report

Voornaam
Achternaam
Bedrijf
Land

Op grond van de regelgeving inzake de verspreiding van ongevraagde commerciële mededelingen en direct marketing per e-mail, wordt uw toestemming gevraagd, zodat onze vertegenwoordigers via een e-mailbericht contact met u kunnen opnemen. In dit geval worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt op basis van hun rechtmatige belangen. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group. 

Op basis van deze toestemming worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt om u een nieuwsbrief te sturen. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken, maar onthoud dat de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van uw toestemming vóór de intrekking hierdoor niet wordt beïnvloed. Uw toestemming wordt hoofdzakelijk gevraagd op grond van de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Door deze toestemming te geven, stemt u ermee in om – per e-mail – ongevraagde commerciële en direct marketing-mededelingen te ontvangen die in onze nieuwsbrief staan. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.

Door dit formulier te verzenden, geeft u ons toegang tot uw persoonsgegevens.

Lees verder over: De verwerking van uw gegevens door bedrijven van de Comarch Group en uw rechten als betrokkene.