Uitgebreid marktonderzoek naar merkentrouw bij consumenten

Hoe willen klanten benaderd worden door merken?

Ontdek inzichten om klanten te overtuigen om deel te nemen aan uw loyalty programma en hun data met uw merk te delen.

64%

van onze bevraagden hebben een neutrale of positieve houding ten opzichte van het delen van hun klantendata met een merk of keten

Neem een duik in ons uitgebreid rapport vol inzichten die u zullen helpen om éénmalige klanten te overtuigen terug bij u aan te kloppen.

Dit exclusieve rapport, ontwikkeld in samenwerking met een marktonderzoeksbureau, bundelt antwoorden van honderden consumenten in België en Nederland op specifieke vragen betreft hun klantentrouw en gevoeligheid voor brand marketing. De gemiddelde consument in de Benelux is lid van 13-14 loyalty programma's,
doch beschouwen ze zichzelf slechts trouw aan 3-4 merken
Het is belangrijk om het programma goed uit te bouwen, en zo de klant zijn hart te winnen. 


Download de gratis white paper om de volgende zaken te ontdekken:

  • Hoe staan klanten tegenover merkentrouw?
  • Wat verwachten ze van een loyaliteitsprogramma?
  • Hoe denken ze over het delen van hun data met merken?

Download de gratis white paper

Voornaam
Achternaam
Bedrijf
Land

Op grond van de regelgeving inzake de verspreiding van ongevraagde commerciële mededelingen en direct marketing per e-mail, wordt uw toestemming gevraagd, zodat onze vertegenwoordigers via een e-mailbericht contact met u kunnen opnemen. In dit geval worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt op basis van hun rechtmatige belangen. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group. 

Op basis van deze toestemming worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt om u een nieuwsbrief te sturen. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken, maar onthoud dat de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van uw toestemming vóór de intrekking hierdoor niet wordt beïnvloed. Uw toestemming wordt hoofdzakelijk gevraagd op grond van de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Door deze toestemming te geven, stemt u ermee in om – per e-mail – ongevraagde commerciële en direct marketing-mededelingen te ontvangen die in onze nieuwsbrief staan. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.

Door dit formulier te verzenden, geeft u ons toegang tot uw persoonsgegevens.

Lees verder over: De verwerking van uw gegevens door bedrijven van de Comarch Group en uw rechten als betrokkene.