Comarch in Nieuwegein op Factuurcongres

FactuurcongresOp 18 april vindt het Factuurcongres plaats in Nieuwegein. Dit 1-daagse conferentie is het grootste e-factureren en betaaloplossingen evenement in de Benelux. Het congres bekijkt eerst de huidige stand van zaken en duikt dan dieper in op innovatie. Comarch zal er zijn om zijn visie en oplossingen over deze hot topic toe te lichten.

 

Op dit event tracht men samen met u te bepalen of uw organisatie klaar is voor de nieuwe regelgeving, of blockchain de toekomst zal bepalen, wat de waarde is van verschillende standaarden in de markt en hoe de niet zo evidente keuze maken uit de verschillende oplossingen aanwezig op de markt. Dit zal aan de hand van keynotes, praktijkcases, workshops en break-out sessies aan het licht gebracht worden.

 

Ons e-invoicing expert Rafal Mazur zal een presentatie geven over de recente veranderingen in e-invoicing op Europees vlak.

 

DATUM: woensdag 18 april 2018

PLAATS: NBC Congrescentrum, Nieuwegein, Nederland

 

Voor het exacte programma en sprekers, bezoek de website van het Factuurcongres.

Indien u graag van de partij bent, contacteer dan Alexandra Ptchelintseva, en wij geven u onze relatiecode door voor een gratis ticket.

 

Tot snel!

Share