WHITEPAPER - Telemonitoring van patiënten

Transformatie van de gezondheidszorg naar een geavanceerd e-gezondheidsecosysteem

  

Moderne telegeneeskundige systemen verbeteren de medische zorg en verlagen de kosten. Bovendien maken ze hoogwaardige medische diensten mogelijk op plaatsen waar deze voorheen niet beschikbaar waren. Hun voordelen zijn legio, en hun doeltreffendheid is herhaaldelijk bevestigd. Er zijn talrijke producten en toepassingsmodellen.

Een van de meest populaire en meest voorkomende systemen is patiëntbewaking op afstand (RPM – Remote Patient Monitoring), het onderwerp van deze whitepaper. Comarch komt tegemoet aan de huidige en toekomstige behoeften van de gezondheidszorgmarkt en heeft ruime ervaring met telemonitoring van patiënten. Wij kozen een aantal casestudy’s om verschillende toepassingsgebieden en voorgestelde implementatiemodellen te presenteren.

Download de whitepaper en ontdek:

• Wat telemonitoring juist is en wie er gebruik van kan maken

• Waarom deze technologie belangrijk is en hoe deze werkt

• Wie gebruik kan maken van telemonitoringdiensten

• Internationale case studies met het Comarch ehealth aanbodVul het formulier in om het document te downloaden!

Download het document

Voornaam
Naam
Functie
Bedrijf
Op grond van de regelgeving inzake de verspreiding van ongevraagde commerciële mededelingen en direct marketing per e-mail, wordt uw toestemming gevraagd, zodat onze vertegenwoordigers via een e-mailbericht contact met u kunnen opnemen. In dit geval worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt op basis van hun rechtmatige belangen. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.
Op basis van deze toestemming worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt om u een nieuwsbrief te sturen. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken, maar onthoud dat de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van uw toestemming vóór de intrekking hierdoor niet wordt beïnvloed. Uw toestemming wordt hoofdzakelijk gevraagd op grond van de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Door deze toestemming te geven, stemt u ermee in om – per e-mail – ongevraagde commerciële en direct marketing-mededelingen te ontvangen die in onze nieuwsbrief staan. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.

Door dit formulier te verzenden, geeft u ons toegang tot uw persoonsgegevens. Lees verder over: De verwerking van uw gegevens door bedrijven van de Comarch Group en uw rechten als betrokkene.