WHITE PAPER
Omarm de Kracht van Totaalbeleving in Telecom

Connectiviteit is de drijvende kracht achter het dagelijkse en zakelijke leven in deze 5G-wereld. Bedrijven kunnen het zich niet langer veroorloven om individuele actoren die met hun organisaties communiceren te zien als afzonderlijke eenheden. Vooral bij telecombedrijven leidde dit tot de noodzaak van een “totaalbelevingsstrategie” – waarbij gebruikerservaring, klantervaring, werknemerservaring en multi-ervaring wordt belicht.

Het doel is om een ruim inzicht te krijgen in de behoeften en motivaties van alle actoren, en daarop in te spelen door de technologische mogelijkheden optimaal te benutten en zo de KPI's over de hele lijn te verbeteren.

In de nieuwste aflevering van de 2023 Telco Excellence-campagne van Comarch ontdekt u rond dit onderwerp een korte inleidende video en een diepgaande whitepaper.

In deze whitepaper leert u:

  • Totaalbeleving – de rol en de doelen
  • De uitdagingen bij de implementatie van een totaalbelevingsstrategie
  • Hoe uw telecom voordelen haalt uit het omarmen van totaalbeleving
  • De belangrijkste verbeterpunten op weg naar totaalbeleving
  • Hoe Comarch u helpt bij uw eerste stappen naar totaalbeleving – en bij het bereiken van uw doelen

Download deze white paper gratis

Op basis van deze toestemming worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt om u een nieuwsbrief te sturen. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken, maar onthoud dat de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van uw toestemming vóór de intrekking hierdoor niet wordt beïnvloed. Uw toestemming wordt hoofdzakelijk gevraagd op grond van de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Door deze toestemming te geven, stemt u ermee in om – per e-mail – ongevraagde commerciële en direct marketing-mededelingen te ontvangen die in onze nieuwsbrief staan. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.
Op grond van de regelgeving inzake de verspreiding van ongevraagde commerciële mededelingen en direct marketing per e-mail, wordt uw toestemming gevraagd, zodat onze vertegenwoordigers via een e-mailbericht contact met u kunnen opnemen. In dit geval worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt op basis van hun rechtmatige belangen. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.

Door dit formulier te verzenden, geeft u ons toegang tot uw persoonsgegevens. Lees verder over: Lees verder over: De verwerking van uw gegevens door bedrijven van de Comarch Group en uw rechten als betrokkene.