Beheerde Diensten

De snelle wereld van de telecommunicatie dwingt exploitanten van mobiele, vaste, kabel- en geconvergeerde netwerken om hun IT-omgevingen met meerdere technologieën, meerdere diensten en meerdere leveranciers, activiteiten, kennis van zaken en processen in één consistente, efficiënte machine te consolideren en te verbeteren. Dergelijke IT-projecten vereisen een zakenpartner die, samen met de belanghebbenden van uw bedrijf, de verantwoordelijkheid neemt voor de resultaten en echt zal proberen om u te helpen de vooropgestelde projectdoelen te bereiken.


Comarchs aanbod aan beheerde diensten is gebaseerd op Comarchs BSS-/OSS-producten en -diensten (die ook gebruik maken van onze datacenters in Polen, Duitsland en de VS), in combinatie met vooraf geïntegreerde, zorgvuldig geselecteerde componenten van derden (geleverd door onze eigen erkende partners of partners die zijn aangewezen door onze klanten).


Met beheerde diensten van Comarch kan uw bedrijf de operationele kosten met meer dan 50% verlagen en de time-to-market voor nieuwe diensten, technologie en integratie van nieuwe telecommunicatieapparatuur en infrastructuurdiensten aanzienlijk verbeteren.

Voordelen

Krijg meetbare resultaten van BSS-/OSS-projecten

Definieer KPI's voor Comarch die u het best ondersteunen bij het bereiken van uw projectdoelen en we zullen alles in het werk stellen om deze in alle fasen van het project na te leven. Proactiviteit en langdurige samenwerking zijn de drijfveer van onze strategie.

Besteed de verantwoordelijkheid voor projecten uit

Profiteer van onze hoge normen voor projectverantwoordelijkheid: laat uw zakelijke KPI's/KQI’s opnemen in het contract en profiteer van één enkel contactpunt/verantwoordelijkheid van onze kant. Zo weet u zeker dat eventuele problemen proactief en zo snel als mogelijk worden opgelost.

Besteed infrastructuur en systeemhosting uit

Maak optimaal gebruik van de Comarch-datacenters waarmee wij uw systemen op onze servers hosten en waarmee wij volledige IaaS (Infrastructure-as-a-service)-oplossingen aan kunnen bieden.

Migreer naadloos naar nieuwe BSS/OSS

Profiteer van een naadloze migratie van black box-uitbesteding naar volledig beheerde processen ter ondersteuning van de efficiënte verwezenlijking van de gedefinieerde projectdoelstellingen.

Nuttige links:

Case study

"The components of KPN's previous BSS system required vast amounts of manual work being carried out by its users. Finally, a decision was made to purchase a new, integrated solution, and Comarch matched our requirements perfectly."

Cees Versteeg, Director IT and Operations, KPN Managed Mobile Solutions

Download de case study >>

 

Wenst u meer informatie? Heeft u raad nodig bij het kiezen van een product?

Omschrijf uw behoeften en we bieden u een oplossing op maat.