BSS/OSS-Transformaties

BSS/OSS-Transformaties

Vandaag de dag zijn telecombedrijven voortdurend bezig met het herdefiniëren van de manier waarop zij hun netwerken beheren, klanten benaderen, productaanbiedingen voor B2C- en B2B-klanten opstellen, nieuwe diensten en zakelijke productlijnen introduceren enz. Veranderlijke telecommunicatietechnologieën, uw bedrijfsstrategie, consumentgewoonten en marktomstandigheden vragen om de juiste instrumenten om bij te blijven. Modernisering van uw BSS/OSS-omgeving biedt een krachtige set hulpmiddelen waarmee u zelfs de meest ambitieuze bedrijfsstrategieën kunt realiseren en een concurrentievoordeel kunt behalen.


Eén van de grootste uitdagingen is de omzetting van een transformatie-idee in een reeks beheersbare projecten op basis van gedefinieerde criteria en zakelijke doelstellingen. De eerste voorwaarde voor een succesvol transformatieproject in de telecommunicatiesector is dat IT-managers en transformatiepartners (softwareleveranciers/integrators) een geïntegreerde oplossing leveren binnen een voorspelbaar budget en tijdschema. Het is ook van cruciaal belang om de starre regels van de traditionele IT-toeleveringscontracten los te laten ten behoeve van flexibele methodieken en samenwerkingen op zowel technisch als zakelijk niveau.


Als wereldwijde softwareleverancier en zakelijk partner van telecombedrijven begrijpen we de aard en complexiteit van telecomtransformatieprojecten. Wij hebben, op basis van onze ervaring, een compleet aanbod van producten en diensten ontwikkeld ter ondersteuning van lokale en transformaties in meerdere landen in zowel BSS- als OSS-domeinen.

How to Transform Your BSS to Become a “Service Provider of Everything"

Voordelen

Consolideer uw BSS/OSS en activiteiten

Profiteer van strategisch advies over het consolideren van BSS-/OSS-omgevingen en activiteiten in meerdere landen, optimalisering van bronbeheer en zakelijke processen met betrekking tot implementatie van nieuwe technologieën en actuele marktbehoeften.

Optimaliseer het beheer van uw B2B-producten en klanten

Schakel over op een uniforme, optimale en kosteneffectieve manier voor het beheer van productportfolio's en klantgerelateerde processen/gegevens, op meerdere geografische locaties binnen uw bedrijf.

Genereer nieuwe inkomsten uit bestaande bronnen

Introduceer nieuwe zakelijke productlijnen en bedrijfsmodellen terwijl u de onafhankelijkheid van uw bedrijf in de waardeketen beveiligt en bestaande activa benut, zoals connectiviteit, beveiliging, netwerk en klantgegevens.

Het leveren van diensten en activiteiten krijgt een nieuw uiterlijk

Verkort de time-to-market en geef de verbeelding van uw productmanagers meer vrijheid door centralisering van uw processen voor orderbeheer en dienstverlening rond een product- en servicecatalogus. Zorg ervoor dat uw klantenserviceteams in real-time kunnen reageren en creëer sneller nieuwe diensten door de product-/servicemodellen van uw bedrijf te kopiëren in alle business units, ook over meerdere landen.

Haal voordeel uit een Managed Services-model

Besteed een deel van de verantwoordelijkheid voor het succes van uw transformatie uit aan Comarch en realiseer zo tijds- en kostenbesparingen. Optimaliseer de totale eigendomskosten (TCO), zorg voor de hoogste servicekwaliteit met een reeks gedefinieerde KPI's en geef uw bedrijf een stimulans.

Nuttige links:

Case study

European Tier 1 Operator

Multi-market transformation improves time to market and the cost of service delivery in the business customer segment

Download de case study >>

 

Gerelateerd materiaal

Wenst u meer informatie? Heeft u raad nodig bij het kiezen van een product?

Omschrijf uw behoeften en we bieden u een oplossing op maat.