WHITE PAPER:
Geef Innovaties en Efficiëntie Vrij Spel: Telecom optimaliseren via Standaardisatie

Opkomende technologieën en snel veranderende klantverwachtingen hebben het telecommunicatielandschap de afgelopen jaren radicaal veranderd − en dat zal zo blijven. Om in deze voortdurend veranderende en concurrerende omgeving te overleven, moeten telecombedrijven kijken naar het voorbeeld van spelers buiten het traditionele telecommunicatiedomein (Spotify, Netflix, Uber). Ze moeten zich richten op het snel behalen van winst dankzij een eenvoudige, volledig gedigitaliseerde en gepersonaliseerde benadering van klantinteractie. Gezien de uiteenlopende aard van de netwerken en verschillende klanten en diensten waarvoor ze zijn ontworpen, is dit transformatieniveau alleen haalbaar door standaardisatie te omarmen.

Hier gaat de eerste aflevering van Comarch' nieuwe campagne “Telco Excellence at New Heights” dieper op in: een video en een whitepaper helpen u op weg naar een succesvolle transformatie met deze wereldwijd vertrouwde partner.

In deze whitepaper leert u:

  • Hoe omgaan met veranderende klantverwachtingen
  • Waarom zorgvuldig gerichte verbeteringen essentieel zijn voor versnelde transformatie
  • De rol van standaardisatie in het stimuleren van innovatie en het behouden van flexibiliteit
  • De juiste balans vinden tussen snelle resultaten en langetermijndoelen

Download deze white paper gratis

Op basis van deze toestemming worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt om u een nieuwsbrief te sturen. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken, maar onthoud dat de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van uw toestemming vóór de intrekking hierdoor niet wordt beïnvloed. Uw toestemming wordt hoofdzakelijk gevraagd op grond van de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Door deze toestemming te geven, stemt u ermee in om – per e-mail – ongevraagde commerciële en direct marketing-mededelingen te ontvangen die in onze nieuwsbrief staan. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.
Op grond van de regelgeving inzake de verspreiding van ongevraagde commerciële mededelingen en direct marketing per e-mail, wordt uw toestemming gevraagd, zodat onze vertegenwoordigers via een e-mailbericht contact met u kunnen opnemen. In dit geval worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt op basis van hun rechtmatige belangen. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.

Door dit formulier te verzenden, geeft u ons toegang tot uw persoonsgegevens. Lees verder over: Lees verder over: De verwerking van uw gegevens door bedrijven van de Comarch Group en uw rechten als betrokkene.