WHITE PAPER
Hoe een netwerk duurzaam maken zonder de service te beïnvloeden

Het toenemende gebruik van datacenters, de vraag naar snelle gegevensoverdracht en de expansie van het Internet of Things hebben allemaal bijgedragen aan een stijging van het energieverbruik in de telecommunicatie-industrie. Deze sector vertegenwoordigt maar liefst drie procent van de geconsumeerde elektriciteit in ontwikkelde landen.

De uitdaging is dus om de kosten te verlagen en de ecologische voetafdruk te verkleinen, zonder afbreuk te doen aan de netwerkprestaties en de servicekwaliteit.

Hiervoor richten telecombedrijven zich steeds meer op automatisering en op AI/ML-gebaseerde systemen die het energieverbruik optimaliseren op basis van de eisen die in realtime aan elk netwerkelement worden gesteld.

Bekijk de nieuwste aflevering van de 2023 Telco Excellence-campagne van Comarch en duik mee in dit onderwerp.

 

In deze aflevering ontdekt u:

  • Waarom het energieverbruik in telecombedrijven zo hoog is.
  • Waarom het belangrijk is om dit probleem aan te pakken, zowel voor het milieu als voor financiële redenen.
  • Het uitdagende evenwicht tussen de behoefte aan geoptimaliseerd energieverbruik en het behoud van de servicekwaliteit.
  • De rol van automatisering, AI en ML bij het aanpakken van deze uitdagingen.
  • Hoe uw telecombedrijf – en het milieu – kunnen profiteren van dit soort oplossing.

Download deze white paper gratis

Op basis van deze toestemming worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt om u een nieuwsbrief te sturen. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken, maar onthoud dat de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van uw toestemming vóór de intrekking hierdoor niet wordt beïnvloed. Uw toestemming wordt hoofdzakelijk gevraagd op grond van de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Door deze toestemming te geven, stemt u ermee in om – per e-mail – ongevraagde commerciële en direct marketing-mededelingen te ontvangen die in onze nieuwsbrief staan. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.
Op grond van de regelgeving inzake de verspreiding van ongevraagde commerciële mededelingen en direct marketing per e-mail, wordt uw toestemming gevraagd, zodat onze vertegenwoordigers via een e-mailbericht contact met u kunnen opnemen. In dit geval worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt op basis van hun rechtmatige belangen. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.

Door dit formulier te verzenden, geeft u ons toegang tot uw persoonsgegevens. Lees verder over: Lees verder over: De verwerking van uw gegevens door bedrijven van de Comarch Group en uw rechten als betrokkene.