eBOOK


Telco Trends Alert: Innovatieprognose voor de telecomsector in 2024 en later

Grenzen Verleggen: Innovatievoorspellingen voor de Telecomindustrie in 2024 en Verder Telecommunicatie behoort tot de snelstgroeiende technologische sectoren. Dit jaar zullen veel doorbraken en innovatieve ontwikkelingen plaatsvinden die connectiviteit op vele manieren opnieuw zullen definiëren. In zo'n dynamische industrie is het belangrijk om voorop te blijven lopen op de concurrentie. Benieuwd welke innovaties in 2024 aan populariteit zullen winnen?

Onze experts hebben hun inzichten gedeeld en een uitgebreide lijst samengesteld van 11 sectorinzichten voor het komende jaar. Gebaseerd op de huidige omstandigheden en uitdagingen waarmee alle telecomoperators te maken hebben, bieden deze voorspellingen ideeën die u een voorsprong zullen geven.

De publicatie behandelt onderwerpen zoals:

 • Ingebouwde en geïntegreerde SIM-kaarten
 • Autonome netwerkoperaties
 • Een nieuwe benadering van generatieve AI
 • AI-gebruikstoepassingen voor telecommunicatie
 • De verschuiving in focus van veldservicemanagementsystemen
 • All-fotonica netwerken
 • Virtualisatie van netwerkbronnen
 • Infrastructuur- en energieoptimalisatie
 • De evolutie van telecombedrijven naar techbedrijven
 • Synergieën en overeenkomsten tussen telecom en nutsbedrijven
 • Niet-aardse netwerken

Download ons gratis ebook om een vroeg inzicht te krijgen in het telecomlandschap in 2024.
 
 

Download deze white paper gratis

Op basis van deze toestemming worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt om u een nieuwsbrief te sturen. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken, maar onthoud dat de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van uw toestemming vóór de intrekking hierdoor niet wordt beïnvloed. Uw toestemming wordt hoofdzakelijk gevraagd op grond van de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Door deze toestemming te geven, stemt u ermee in om – per e-mail – ongevraagde commerciële en direct marketing-mededelingen te ontvangen die in onze nieuwsbrief staan. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.
Op grond van de regelgeving inzake de verspreiding van ongevraagde commerciële mededelingen en direct marketing per e-mail, wordt uw toestemming gevraagd, zodat onze vertegenwoordigers via een e-mailbericht contact met u kunnen opnemen. In dit geval worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt op basis van hun rechtmatige belangen. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.

Door dit formulier te verzenden, geeft u ons toegang tot uw persoonsgegevens. Lees verder over: Lees verder over: De verwerking van uw gegevens door bedrijven van de Comarch Group en uw rechten als betrokkene.