Digital Services Platform

Telecombedrijven worden momenteel geconfronteerd met een dilemma: aanbieders van traditionele verbindingsmogelijkheden blijven of actief inkomstenverlies bestrijden en naar voren treden als sterke spelers die hun medewerking verlenen aan of zelfs concurreren met OTT's. De meeste CSP's zijn op de hoogte van de voordelen die ze kunnen aanbieden en zien samenwerking met OTT’s als een waardevolle oplossing met potentieel voor nieuwe inkomsten. De situatie wordt bovendien bemoeilijkt door het feit dat OTT’s ofwel starters ofwel dynamische reuzen zijn, maar een totaal andere culturele en technologische focus dan CSP's hebben, wat de samenwerkingsmogelijkheden aanzienlijk inperkt.

Comarch Digital Services Platform is bedoeld om CSP's te helpen bij de uitvoering van digitale strategieën, met name voor de uitbreiding van hun aanwezigheid op het internet der dingen. De oplossing ondersteunt omschakeling van traditionele, dure en meerlagige systemen, die vaak zo complex zijn dat ze innovatieve oplossingen blokkeren, voor een vlotte integratie van efficiënte cloudgebaseerde diensten. Comarch Digital Services Platform volgt de levenscyclus van samenwerking, vanaf de oprichting van partnerschappen tot het beheer van beschikbare processen voor dienstenintegratie en -garantie, zodat CSP's een efficiënte samenwerking met hun partners kunnen aangaan. Comarch DSP ondersteunt moeiteloos omzetten in geld van bestaande BSS-/OSS-systeemfunctionaliteiten en standaardverbindingsdiensten.

 

It’s Time to Focus on Quality in the IoT Ecosystem

Voordelen

Wees een actieve speler in slimme steden, in de automobielindustrie, gezondheidszorg, energieleveranciers en andere branches

Bind klanten dynamischer en gemakkelijker in verticale segmenten door mogelijkheden (bijv. factureringsmogelijkheden, lokale merken, klantenservice enz.) aan te bieden aan nieuwe potentiële partners, zoals integrators van andere diensten.

Vind de juiste partners zoals IoT-leveranciers of -integrators

Zoek potentiële zakelijke en technologische partners met behulp van precieze criteria om de beste match voor uw vereisten te vinden; creëer ecosystemen en laat uw partners op open posities voor ontbrekende IoT-dienstenelementen reageren op basis van hun huidige capaciteit of geografische dekking.

Werk zo snel als uw OTT-partners verwachten

Beheer gemakkelijk uw digitale diensten, coördineer gedistribueerd werk en zet nieuwe ideeën voor diensten moeiteloos om in echte diensten die aan klanten worden geleverd.

Neem de stromen tussen partijen volledig in de hand

Beheer diensten- en geldstromen tussen partijen met actuele, automatisch gegenereerde dienstenstromen en afhankelijkheidsdiagrammen voor digitale diensten met meerdere clouds en meerdere partijen.

Vereenvoudig het proces voor dienstenintegratie

Beheer alle fasen van het introducederen van diensten en bekijk afhankelijkheden tussen verschillende dienstenelementen, betrokken partijen, hun rollen en de voortgang van het complete proces voor dienstenintegratie.

Introduceer het beheer van de klantervaring in digitale diensten

Gebruik de beschikbare informatie om te meten hoe storingen in diensten van invloed zijn op multi-partner- en multi-clouddiensten, naast uw partners en klanten en volg de algehele kwaliteit van de dienstverlening aan klanten.

Comarch Digital Services Platform

Gerelateerd materiaal

Wenst u meer informatie? Heeft u raad nodig bij het kiezen van een product?

Omschrijf uw behoeften en we bieden u een oplossing op maat.