M2M Actionable Analytics

De meeste managers stellen dat veel kritische informatie die nodig is voor het nemen van besluiten te laat wordt aangeleverd aan telecomoperators. Traditionele oplossingen die zijn gebaseerd op bedrijfsinformatie/datawarehouseplatforms maken dat u post-mortem-, offline datamining en analyses kunt uitvoeren die niet eerder dan enkele dagen of weken na de gebeurtenis actiegerichte resultaten opleveren. Dat is niet meer snel genoeg in een wereld waar alles in realtime moet gebeuren.


De module M2M Actionable Analytics concentreert zich op het leveren van meetbare ondernemingswaarde door gebruik te maken van slimme verwerking van grote hoeveelheden gegevens en realtime actiegerichte analyses. Het levert diepgaande informatie over de manier waarop klanten uw M2M-producten gebruiken. Verder worden in deze module een aantal problemen aangepakt in verband met de dienstverleningskwaliteit (QoS) in M2M-activiteiten door te helpen ontdekken welk apparaat (of type apparaat) de problemen veroorzaakt, door het blootleggen van gegevenspatronen en trends en door het maken van rapporten en analyses van afwijkingen. Overzichten van apparaten, IMSI’s (International Mobile Subscriber Identity) en klantenprofielen maken inzoomen op onderliggende gegevens mogelijk. U kunt ook intern gebruik maken van de ondersteunende functies als alarmen en berichten om uw zakelijke en operationele resultaten en de klantervaring te verbeteren.

It’s Time to Focus on Quality in the IoT Ecosystem

Voordelen

Meet ondernemingswaarde door slimme verwerking van grote hoeveelheden gegevens

Verzamel en verwerk in realtime gegevens uit een netwerk, M2M-/IoT-apparaten, applicaties en andere gegevensbronnen en combineer alles met historische gegevens om in een consistent overzicht te zien welke M2M-diensten door uw klanten worden gebruikt en hoe ze die diensten gebruiken. Gebruik deze informatie om de waarde van uw M2M-activiteiten te meten.

Kom meer te weten over uw M2M-diensten om ze te verbeteren

Breng waardevolle informatie uit het analysehulpmiddel naar uw zakelijke, commerciële en operationele afdelingen. Combineer de gegevens uit M2M Analytics met informatie uit BSS/OSS en verticale applicaties om een compleet beeld van de dienst te krijgen en te begrijpen hoe u hem beter kunt laten aansluiten op de behoeften van uw klanten.

Bereik de hoogste operationele prestaties

Analyseer hoe uw M2M-diensten worden gebruikt door aangesloten apparaten, volg de prestaties van deze apparaten en visualiseer de bewegingen van uw apparatuur. Gebruik deze gegevens om de prestaties van uw diensten te verbeteren, reageer om inefficiënt gebruik van de apparaten te reduceren en stel wijzigingen in de diensten voor, afhankelijk van de behoeften van de klant.

Bied de hoogste dienstverleningskwaliteit voor IoT-diensten met SLA’s op meerdere niveaus

Lever de hoogste dienstverleningskwaliteit (QoS) aan uw klanten door in uw M2M-activiteiten verschillende SLA-niveaus te bieden en eenvoudig te beheren. Ontdek welke apparaten problemen opleveren, ontdek patronen en trends, rapporteer en analyseer afwijkingen, zoom in op informatie in de gebruikersoverzichten om alle details van een bepaalde dienst te zien, alarmeer en informeer klanten om zakelijke en operationele resultaten en de klantervaring te verbeteren.

Analyseer gegevens in realtime om onmiddellijk te kunnen handelen

Schakel over van post-mortem-, offline datamining en -analyse op een hulpmiddel voor realtime-rapportage en -analyse die actie onderneemt op het moment dat een probleem zich voordoet. Dat is onontbeerlijk in een wereld waar alles in realtime moet gebeuren.

Genereer inkomsten in nieuwe verticale markten.

Gebruik M2M Actionable Analytics voor uiteenlopende gebruikssituaties, bijvoorbeeld het volgen van hulpbronnen, vlootbeheer, ondersteuning van steden bij de planning van straat- en vervoersnetwerken, verbetering van het energiegebruik bij het leveren van gegevens aan slimme hulpmiddelen / bewakingssystemen en meer.

Comarch M2M Actionable Analytics

Gerelateerd materiaal

Wenst u meer informatie? Heeft u raad nodig bij het kiezen van een product?

Omschrijf uw behoeften en we bieden u een oplossing op maat.