Run uw bedrijf als een orkest met AI-gedreven Orchestrator

Hoe kan een door AI aangedreven orkestrator het creëren van netwerkdiensten ondersteunen, zoals bv. een particulier netwerk en netwerksegmenten? Diepe automatisering en het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) stellen telecombedrijven in staat om eenvoudig, snel en betrouwbaar parameterherconfiguraties uit te voeren.

Ontdek hoe geautomatiseerde orkestratie de prestaties van uw bedrijf kan verbeteren.

Wat je zult leren:

  • Hoe u de opbouw van diensten en de creatie van slices en privénetwerken kan automatiseren
  • Hoe de klant meer autonomie kan krijgen bij het beheer van hun slice of privénetwerk
  • De impact van netwerkaanbevelingen voor Business 4.0 op veranderingen in het bedrijfsbeheer van het gecombineerde telecommunicatie- en IT-netwerk
  • Wat essentieel is voor het verhogen van het aantal configuratieactiviteiten in geïntegreerde telecommunicatie- en IT-netwerken
  • Waarom automatische orkestratie zo populair is geworden

Download deze whitepaper gratis

Op basis van deze toestemming worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt om u een nieuwsbrief te sturen. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken, maar onthoud dat de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van uw toestemming vóór de intrekking hierdoor niet wordt beïnvloed. Uw toestemming wordt hoofdzakelijk gevraagd op grond van de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Door deze toestemming te geven, stemt u ermee in om – per e-mail – ongevraagde commerciële en direct marketing-mededelingen te ontvangen die in onze nieuwsbrief staan. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.
Op grond van de regelgeving inzake de verspreiding van ongevraagde commerciële mededelingen en direct marketing per e-mail, wordt uw toestemming gevraagd, zodat onze vertegenwoordigers via een e-mailbericht contact met u kunnen opnemen. In dit geval worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt op basis van hun rechtmatige belangen. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.

Door dit formulier te verzenden, geeft u ons toegang tot uw persoonsgegevens.
Lees verder over: De verwerking van uw gegevens door bedrijven van de Comarch Group en uw rechten als betrokkene.