Vereenvoudiging van B2B2X-handelingen in het tijdperk van 5G en daarna

Er duiken voortdurend nieuwe kansen, producten, diensten en toestellen op in de telecommarkt, wat betekent dat nieuwe inkomstenstromen altijd een sleutelthema zullen vormen voor serviceproviders. Belangrijk element in dat proces is het versterken van de positie van het 5G-netwerk en het ontdekken van nieuwe gebruiksmogelijkheden van functies in telecombedrijven. 

Wat is er nodig voor de vereenvoudiging van B2B2X-handelingen in het tijdperk van 5G en daarna?

Wat je zult leren:

  • Waarom DSP’s een must zijn voor digitale telecombedrijven
  • De voornaamste uitdagingen voor DSP’s bij hun dagelijks werk
  • Het belang van samenwerking en partnerschap op de B2B2X-markt
  • De doelgroep die centraal zou moeten staan binnen de activiteit van de DSP’s
  • De invloed van 5G op BSS-systemen

Download deze whitepaper gratis

Op basis van deze toestemming worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt om u een nieuwsbrief te sturen. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken, maar onthoud dat de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van uw toestemming vóór de intrekking hierdoor niet wordt beïnvloed. Uw toestemming wordt hoofdzakelijk gevraagd op grond van de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Door deze toestemming te geven, stemt u ermee in om – per e-mail – ongevraagde commerciële en direct marketing-mededelingen te ontvangen die in onze nieuwsbrief staan. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.
Op grond van de regelgeving inzake de verspreiding van ongevraagde commerciële mededelingen en direct marketing per e-mail, wordt uw toestemming gevraagd, zodat onze vertegenwoordigers via een e-mailbericht contact met u kunnen opnemen. In dit geval worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt op basis van hun rechtmatige belangen. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.

Door dit formulier te verzenden, geeft u ons toegang tot uw persoonsgegevens.
Lees verder over: De verwerking van uw gegevens door bedrijven van de Comarch Group en uw rechten als betrokkene.