WHITE PAPER 

Ziekenzorg tijdens en na corona 

Wat heeft de SARS-COV-2-pandemie veranderd en wat moeten we meenemen om beter met een nieuwe crisis om te gaan in de toekomst? 

De COVID-19-epidemie, die later uitgroeide tot pandemie, veroorzaakt door het SARS-CoV-2-coronavirus, heeft het merendeel van de wereld verrast, hoewel dit eigenlijk helemaal geen verrassing had mogen zijn. Wetenschappers zijn immers goed op de hoogte van het gevaar van supervirussen, die eens in de zoveel tijd kunnen uitbreken. Epidemiologische crises zijn al van het begin van de mensheid onderdeel van het leven geweest, net als de bacteriën en virussen die ze veroorzaken. We kunnen ze niet elimineren; ze zullen voor altijd onder ons blijven. Ze zullen alleen wel verschillen van die van 100 jaar geleden.

Waarom waren we niet voorbereid op de coronapandemie? Wat maakt deze pandemie anders dan voorgaande pandemieën? Wat is er veranderd in de ziekenzorg en het maatschappelijke bewustzijn? Wat kunnen we doen om in de toekomst beter met zo'n crisis om te gaan? Deze white paper is een poging om deze prangende vragen te beantwoorden.


Download de gratis White Paper om meer te weten te komen over de volgende onderwerpen:

  • Waarin verschilt de SARS-COV-2-pandemie van eerdere epidemiologische crises?
  • Wat was onze kijk op de "moderne" pandemie en waarom waren we er niet klaar voor?
  • Hoe heeft de pandemie ons dagelijks leven diametraal veranderd en wat is de "wederopstanding van de hygiëne"?
  • Welke rol hebben e-gezondheidszorg, telegeneeskunde en nieuwe technologieën gespeeld tijdens de pandemie?
  • Wat kunnen we nu doen om in de toekomst beter met een epidemiologische crisis om te gaan?

Vul het formulier in om het document te downloaden!

Voornaam
Naam
Functie
Bedrijf
Op grond van de regelgeving inzake de verspreiding van ongevraagde commerciële mededelingen en direct marketing per e-mail, wordt uw toestemming gevraagd, zodat onze vertegenwoordigers via een e-mailbericht contact met u kunnen opnemen. In dit geval worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt op basis van hun rechtmatige belangen. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.
Op basis van deze toestemming worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt om u een nieuwsbrief te sturen. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken, maar onthoud dat de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van uw toestemming vóór de intrekking hierdoor niet wordt beïnvloed. Uw toestemming wordt hoofdzakelijk gevraagd op grond van de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Door deze toestemming te geven, stemt u ermee in om – per e-mail – ongevraagde commerciële en direct marketing-mededelingen te ontvangen die in onze nieuwsbrief staan. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.

Door dit formulier te verzenden, geeft u ons toegang tot uw persoonsgegevens. Lees verder over: De verwerking van uw gegevens door bedrijven van de Comarch Group en uw rechten als betrokkene.