Healthcare

Wij maken
hybride zorg
mogelijk

Medische zorg op afstand ◉ medische meetapparatuur

Contacteer ons

Oplossingen geïntegreerd met het
e-Care 2.0 platform

HomeHealth 2.0

Een medisch gecertificeerde mobiele app voor het monitoren van patiënten op afstand, inclusief vragenlijsten, medicatieherinneringen en geïntegreerde meetapparatuur. De app is ontworpen voor patiënten met een chronische aandoening of na een hospitalisatie.

Meer info

Diagnotic point

Een Diagnostic Point omvat apparaten en software om eenvoudig en snel de fundamentele vitale functies van een patiënt te meten (zoals bloeddruk, saturatie, gewicht, ... ). Verkrijgbaar in twee versies: stationair en mobiel.

Meer info

Comarch Wristband

Een uitgebreide telezorgoplossing voor ouderen, personen met een beperking of chronisch zieke personen. Dit toestel biedt de patiënt 24/7 zorg op afstand. De armband maakt communicatie in beide richtingen mogelijk, precieze lokalisatie, hartslagmeting.

Meer info 

Comarch CardioNow

Apparaat voor cardiale zorg op afstand. Comarch CardioNow is beschikbaar in drie modi (Holter, Event Holter en Tele Holter) en past zich zo eenvoudig aan de behoeften van elke patiënt aan. 

Meer info

Over Comarch Healthcare in de Benelux

Comarch Healthcare in de Benelux is deel van de Comarch Capital Group, een internationale IT-speler met meer dan 30 jaar wereldwijde ervaring in de integratie en implementatie van bedrijfseigen IT-oplossingen. Ons productportfolio bestaat uit gecertificeerde telegeneeskunde-systemen, mobiele apps en (para)medische producten


Al onze producten worden ontworpen in ons R&D-centrum in Krakau (Polen) en getest in ons eigen ziekenhuis ‘IMed24’. Hierdoor kunnen we onze oplossingen voortdurend verbeteren en de medische teams ondersteunen waar nodig. 

Feiten en cijfers

  • Meer dan 100 ziekenhuizen en 200 dagziekenhuizen gebruiken onze software al.
  • Ongeveer 30.000 gebruikers schakelen onze oplossingen dagelijks in.
  • Ongeveer 2.500.000 patiënten worden jaarlijks door onze systemen ondersteund.

Getuigenissen van klanten

Materialen

Wenst u meer informatie? Heeft u raad nodig bij het kiezen van een product?

Omschrijf uw behoeften en we bieden u een oplossing op maat.