Marketing
Data
Analytics

Ontdek welke marketingactiviteiten de beste resultaten opleveren en maak nog betere zakelijke beslissingen op basis van wat werkt

VRAAG OM DEMO

Krijg actiegerichte klantinzichten in realtime om je strategie te verbeteren

Ga aan de slag met onze AI-gebaseerde tools voor de analyse van marketingdata en leer hoe je je marketingcampagnes kunt optimaliseren, klantervaringen kunt personaliseren en klantgedrag doeltreffend kunt beïnvloeden

Krijg een voorsprong met realtime rapportage

Gedaan met kwartaalverslagen. Bekijk en analyseer je data op elk moment dankzij een brede waaier aan rapporten en dashboards die in realtime worden geüpdatet en zet die kennis vervolgens in om betere marketingprestaties neer te zetten.

Gebruik onze bedrijfsklare rapporten of maak er nieuwe aan vanaf nul voor een diepgaander inzicht in je marketingprocessen. 

Gebruik data om je marketing sterker te personaliseren

Stop met improviseren en baseer je marketinginspanningen op feiten, statistieken en cijfers. Zo bereik je de juiste persoon met het juiste bericht.

Ontdek wanneer je het best content deelt met je klanten en welke marketingkanalen je het best gebruikt om hen te bereiken.

Gebruik ons platform voor marketingdata-analyse om te leren hoe je klantervaringen op maat kunt uitwerken die aanvoelen alsof ze specifiek voor een bepaalde klant werden uitgedacht. Bouw langdurige relaties op met je klanten door te tonen dat je begrijpt wat ze nodig hebben.

Krijg een 360° View van al je klanten

Gebruik de kracht van AI en lees je klanten als een boek.

Ontdek hoe ze shoppen, welk type producten ze doorgaans zoeken, hoeveel geld ze willen uitgeven en of hun interesse in jouw merk toeneemt. 

Identificeer patronen in klantgegevens en voorspel het volgende aankoopmoment van je klant of... leer hoe waarschijnlijk klantverloop is en hoe je dat kunt voorkomen.

Laat AI voor jou fraude detecteren en voorkomen 

Ons platform voor  marketingdata-analyse monitort jouw klantgegevens en herkent bedreigingen vooraleer ze tot grote financiële verliezen leiden.

Wees proactief en verminder het aantal foutpositieve incidenten waardoor je tijd- en geldopslorpende manuele controles moet doorlopen. 

Gebruik AI-technologie om de veiligheid van je loyaliteitsprogramma te versterken, zodat niets je klantenrelaties kan schaden.

Onze loyaliteit klanten

Geïnteresseerd in andere tools voor klantenbinding?

Kijk eens naar:

Loyalty Management
Loyalty Management

Creëer gepersonaliseerde klantenervaringen, beïnvloed consumentengedrag, beloon uw klanten en analyseer ledengegevens met slechts één tool.

Marketing Automation
Marketing Automation

Bouw en draai meeslepende marketingcampagnes op basis van klantgedrag uit het verleden (AI) en stuur gepersonaliseerde e-mail-, push- en sms-berichten naar uw doelgroep. 

Omnichannel Marketing Applications
Omnichannel Marketing Applications

Voorzie uw klanten van meer manieren om met uw merk te interageren en bied hen eersteklas klantenservice met behulp van slechts één set tools.

Vertel ons uw behoeften en we zullen de perfecte oplossing vinden