Marketing
Automation
Software

Geef je klanten gepersonaliseerde, relevante, perfect getimede content via meerdere kanalen met één enkele oplossing

VRAAG OM DEMO

Bereik en leg contact met duizenden klanten
in een oogwenk

Gebruik onze AI-gebaseerde marketingautomatiseringstools om
leads te genereren en te bevorderen, de conversieratio en ROI te verhogen en de winst te vergroten

Personaliseer klantervaringen met data

Stop met gissen en gebruik onze AI-aangedreven marketingautomatiseringstools om te leren hoe je elke klant het juiste type inhoud op het juiste moment en de juiste plek biedt. 

Ons platform analyseert de zero- en first-party data die je verzamelde en helpt je vervolgens bij het uitwerken van aanbiedingen, promoties, productaanbevelingen, loyaliteitsbeloningen en marketingmateriaal die aanslaan bij je klanten. 

Gebruik automatisering voor een  snellere terugverdientijd

Hoe maak je middelen vrij terwijl je de groei stimuleert? Je automatiseert je marketingactiviteiten. Alles van complexe marketingcampagnes over e-commerce en loyaliteitsprogramma's tot herinneringen aan tijdsgebonden aanbiedingen en aanbevelingen van het type 'dit vind je misschien ook leuk'. 

Haal voordeel uit de bewezen, voorgeïntegreerde, kant-en-klare trajecten waarmee je in een vingerknip de beste marketingstrategieën kunt implementeren, zelfs als je geen expert ter zake bent. 

Bepaal je doelpubliek via segmentatie

Laat onze AI-gebaseerde technologie je klanten in segmenten opdelen volgens demografische gegevens maar ook persoonlijke interesses en behoeften. Geef elke groep vervolgens content die de leden leuk zullen vinden.

Ontdek welke trends er leven bij veel of slechts enkele van je klanten (wat handmatig onmogelijk te vaststellen is). Bevindingen kan je vervolgens gebruiken om je marketingprocessen te bevorderen en je conversie op te krikken. 

Ontwerp omnichannel-campagnetrajecten

Gebruik onze marketingautomatiseringstools om je klanttrajecten te vullen met immersieve ervaringen over verschillende kanalen heen en om klanten te stimuleren van het ene touchpoint naar het volgende te gaan. 

Stuur klantgedrag aan met eenmalige, dynamische en geactiveerde campagnes . Test veel verschillende scenario's (A/B-tests) om de beste manier te vinden om je aanbiedingen en marketingcontent te tonen. 

 

Verhoog de CLV met
klantlevenscyclus beheer

Leg je klanten in de watten gedurende hun volledige levenscyclus - van de acquisitie over de eerste aankoop en klant worden tot het uitbouwen van een sterke relatie gebaseerd op loyaliteit - om de conversie van je salesfunnel te stimuleren en je winst te verhogen.

Laat ons platform een klantprofiel aanmaken zodra een contactpersoon zijn eerste actie uitvoert en laat het de databank doorheen de tijd automatisch updaten om inzichten te vergaren over de noden van je klanten.

 

Maak betere beslissingen
dankzij KPI-rapportage

Ontvang in realtime gedetailleerde rapporten en statistieken van campagnes. Zo vogel je uit of je acties zich ook echt vertalen in betere bedrijfsresultaten - en zo ja met welke marge. 

Volg de berichtverzending en controleer of een bepaalde contactpersoon de actie heeft uitgevoerd die je hem wilde laten doen. Voer reactivatiecampagnes om klantverloop te voorkomen en je e-mailstatistieken een duwtje in de rug te geven. 

In-House and Third party Integration

Integreer ons marketingautomatiseringsplatform in jouw IT-ecosysteem en verbind het met andere beschikbare marketingoplossingen.

Onze loyaliteit klanten

Geïnteresseerd in andere tools voor klantenbinding?

Kijk eens naar:

Loyalty Management
Loyalty Management

Creëer gepersonaliseerde klantenervaringen, beïnvloed consumentengedrag, beloon uw klanten en analyseer ledengegevens met slechts één tool.

Data Analytics
Data Analytics

Voorspel toekomstige klantinteracties en verbeter uw ROI met behulp van gedetailleerde campagnedashboards, diverse rapportagemodules en multidimensionale klantsegmentaties. 

Omnichannel Marketing Applications
Omnichannel Marketing Applications

Voorzie uw klanten van meer manieren om met uw merk te interageren en bied hen eersteklas klantenservice met behulp van slechts één set tools.

 

Vertel ons uw behoeften en we zullen de perfecte oplossing vinden