Comarch Beacon for Loyalty

Blijvende klantenbinding creëren met behulp van data-driven marketing?

In dit ebook zullen we de vier belangrijkste toepassingen van AI (artificiële intelligentie) en ML (machine learning) in loyaliteitsmarketing onderzoeken: personalisatie, chatbots, gamification en loyaliteitsfraudepreventie, evenals concrete cases uit de praktijk. 
Van het toepassen van hypersegmentatie tot het voorkomen van kostelijke loyaliteitsfraude, het implementeren van AI en ML in loyaliteitsprogramma's stelt merken in staat om zeer persoonlijke één-op-één marketingervaringen te creëren om klantloyaliteit op grote schaal te boosten.


Volgende topics komen aan bod:

  • Betrokkenheid stimuleren aan de hand van gepersonaliseerde ervaringen
  • Geautomatiseerde klantenservice met behulp van chatbots
  • Customer experience en gamification
  • Loyaliteitsfraude detecteren en voorkomen

Benieuwd naar meer?

Vul het formulier in
en ontvang het gratis ebook

Voornaam
Achternaam
Bedrijf
Land

Op grond van de regelgeving inzake de verspreiding van ongevraagde commerciële mededelingen en direct marketing per e-mail, wordt uw toestemming gevraagd, zodat onze vertegenwoordigers via een e-mailbericht contact met u kunnen opnemen. In dit geval worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt op basis van hun rechtmatige belangen. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group. 

Op basis van deze toestemming worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt om u een nieuwsbrief te sturen. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken, maar onthoud dat de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van uw toestemming vóór de intrekking hierdoor niet wordt beïnvloed. Uw toestemming wordt hoofdzakelijk gevraagd op grond van de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Door deze toestemming te geven, stemt u ermee in om – per e-mail – ongevraagde commerciële en direct marketing-mededelingen te ontvangen die in onze nieuwsbrief staan. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.

Door dit formulier te verzenden, geeft u ons toegang tot uw persoonsgegevens.

Lees verder over: De verwerking van uw gegevens door bedrijven van de Comarch Group en uw rechten als betrokkene.

Vertel ons uw behoeften en we zullen de perfecte oplossing vinden